15 de març 2009

CONILL AMB AMETLLES (LLEUGERA)

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 conill partit en trossos
  • 5 grans d'all
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 cullerada de Maizena Express
  • 50 gr d'ametlles torrades
  • 1 infusió de farigola
  • 2 cullerades d'oli
  • sal i pebre
  • 1 pastilla caldo pollastre
Preparació:
  1. Salpimentar el conill, espolvorejar lleugerament amb la Maizena i es daura a la cassola de fang amb una mica d'oli, es retira quan agafi color i es reserva.
  2. A la mateixa grassa, es fregeixen els alls i les ametlles picades uns minuts; es retira i es pica amb el morter.
  3. Es reincorpora el conill a la cassola; cal aromatitzar-lo amb la infusió i es banya amb el vi blanc. A continuació, afegiu la picada del morter, i la pastilla de caldo dissolta en un got d'aigua calenta.
  4. Es cou a foc suau, afegint una mica de líquid si fos necessàri, fins que el conill estigui tendre ( tardarà al voltant de una hora); es pot servir amb patates bullides.