29 de gen. 2012

COCA DE MATÓ I AMETLLA


Ingredients per a 6 persones:

  • 500 grs de mató
  • 500 grs de sucre
  • 350 grs ametlla picada
  • 8 ous
  • 1 pell de llimona ratllada
  • una mica de sucre glacé
  • canyella en pols
Preparació:

  1. Barregeu el mató amb el sucre desfent la mescla. Afegiu sis rovells, dos ous sencers i la pell de la llimona ratllada.
  2. Munteu les sis clares a punt de neu. Tot seguit, afegiu a poc a poc la massa feta abans. Barregeu bé, poseu-hi les ametlles picades i remeneu.
  3. Poseu-ho tot en un motlle untat amb oli. Feu-ho coure al forn uns 40 minuts. Un cop fora del foc i del motlle, espolseu per sobre sucre glacé i canyella en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada